Politika korištenja kolačića

Politika korištenja kolačića trgovačkog društva AC Marca

Sve web-stranice koje su u vlasništvu trgovačkog društva AC Marca koriste vlastite kolačiće ili kolačiće suradničkih trgovačkih društava s ciljem optimizacije i unaprjeđenja korisničkog iskustva.

Na našim web-stranicama koristimo kolačiće za korištenje društvenih mreža i analizu prometa. Osim toga, dijelimo informacije o korištenju naše web-stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, u marketingu ili mrežnoj analitici, koji te informacije mogu povezati s ostalim informacijama koje ste s njima podijelili ili koje su prikupili kroz vaše korištenje njihovih usluga.

Pretraživanje naših web-stranica podrazumijeva da pristajete na korištenje kolačića u skladu s odredbama važeće Politike korištenja kolačića trgovačkog društva AC Marca.

Što je kolačić?

Kolačić je mala datoteka koja se pohranjuje na računalu korisnika. Skup kolačića pomaže nam unaprijediti kvalitetu naše web-stranice budući da nam omogućuje vidjeti koje stranice naši korisnici smatraju korisnima.

Kolačići su ključni za funkcioniranje interneta, imaju brojne prednosti kod pružanja interaktivnih usluga te olakšavaju pretraživanje i funkcioniranje naše web-stranice. Imajte na umu da kolačići ne mogu prouzročiti štetu na vašem uređaju.

Informacije u nastavku pomoći će vam da razumijete različite vrste kolačića: 

  • Privremeni kolačići: brišu se kada korisnik zatvori internetski preglednika, što znači da ni u jednom trenutku ne ostaju zabilježeni na tvrdom disku korisnika. Informacije dobivene pomoću privremenih kolačića služe za analizu putova mrežnog prometa. Na duge staze omogućuju nam pružiti bolje iskustvo, odnosno unaprijediti sadržaj i olakšati njegovo korištenje.
  • Stalni kolačići: pohranjuju se na tvrdom disku korisnika i naša web-stranica ih čita svaki put kada je korisnik ponovno posjeti. Stalni kolačić ima određeni rok trajanja. Nakon tog datuma kolačić više neće funkcionirati. U načelu ih koristimo da bismo korisnicima olakšali kupnju, registraciju i jezik.

Dodatna jamstva i upravljanje kolačićima

Las cookies utilizadas por AC Marca son las siguientes:

Uz prethodno opisano, kao dodatno jamstvo uvjet za korištenje kolačića može biti vaša privola prilikom instaliranja ili ažuriranja vašeg preglednika. Privolu je moguće povući u bilo kojem trenutku putem dostupnih opcija konfiguracije sadržaja i postavki privatnosti.

Mnogi preglednici omogućuju aktivaciju opcije privatnog pretraživanja kod kojega se kolačići uvijek brišu nakon posjete. Ovisno o pregledniku, za ovakvo pretraživanje koriste se različiti nazivi.

U nastavku je popis najčešće korištenih preglednika i različitih naziva za privatno pretraživanje:

Internet Explorer 8 i novije verzije: InPrivate

Safari 7 i novije verzije: privatno pretraživanje

Opera 26 i novije verzije: privatno pretraživanje

Firefox 34 i novije verzije: privatno pretraživanje

Google Chrome 39 i novije verzije: anonimno